UFC prezidents: Ceru, ka Makgregora nākamā cīņa būs pēc MMA noteikumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: REUTERS/Scanpix/AP/LETA

Cīņu organizācijas UFC prezidents Dana Vaits izteicies, ka slavenais Īrijas MMA cīkstonis savu nākamo cīņu, visticamāk, aizvadīs pret amerikāņa Tonija Fergusona (22-3) un krieva Habiba Nurmagomedova (24-0) dueļa uzvarētāju.

Fergusons ar Nurmagomedovu cīņu aizvadīs «UFC 209» šova ietvaros 4. martā «T-Mobile Arena» Lasvegasā.

«Nezinu, kādā stadijā šobrīd ir Makgregora sarunas ar Meivezeru. Mēs tajās nemaisāmies,» ASV tenku portālam TMZ sacīja Vaits. «Gaidu, ka Konora nākamā cīņa būs pēc MMA noteikumiem un viņa pretinieks noskaidrosies Fergusona - Nurmagomedova duelī. Viņi ir spēcīgi sportisti. Reitinga pirmais un otrais numurs. Labāku neko neizdomāsi. Šie puiši viens otru neieredz.»

Medijos aizvien nerimst runas par Makgregora un divpadsmitkārtējā pasaules čempiona boksā amerikāņa Floida Meivezera iespējamo cīņu. Puses nespēj vienoties par finanšu nosacījumiem.

Vaits norādīja, ka duelis ar Meivezeru Makgregoram ienestu 30 līdz 60 miljonu ASV dolāru lielu peļņu, vēsta «MMA Mania».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu