Dāvis Bertāns varēs spēlēt pret Lielbritāniju; nav skaidrības par Meieru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas vīriešu izlases basketbolists Dāvis Bertāns varēs piedalīties pirmdien gaidāmajā Eiropas čempionāta mačā ar Lielbritāniju, bet skaidrības pagaidām nav par infekcijas skartā Mārtiņa Meiera dalību mačā.

Piektdien Latvijas basketbolisti spraigā pirmajā Eiropas čempionāta mačā ar 82:92 piekāpās olimpiskajai vicečempionei Serbijai. Šīs cīņas izskaņā pirksta savainojumu guva Bertāns, kurš traumas dēļ nevarēja sestdien spēlēt pret Beļģiju, ko Latvija pārspēja ar 92:64.

Pirmdien latvieša pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio «Spurs» medicīniskā dienesta pārstāvis akceptēja Bertāna piedalīšanos spēlē. Basketbolists jūtas labi, bet savainotajam pirkstam iegādāta īpaša uzmava.

Svētdien infekcijas dēļ treniņā nepiedalījās apslimušie Jānis Strēlnieks un Mārtiņš Meiers, kuri palika viesnīcā. Šobrīd vēl nav skaidrības par Meiera piedalīšanos spēlē.

Cīņa ar Lielbritāniju «Ulker Sports» hallē, Stambulā, sāksies plkst.14.15 pēc Latvijas laika, un tiešraidē to translēs kanālā «TV 3».

Otrdien Latvija spēkosies ar Krieviju, bet ceturtdien apakšgrupu turnīra noslēdzošajā mačā tiksies ar Turciju.

Katras apakšgrupas četras labākās izlases iekļūs astotdaļfinālā, ko Latvijas izlase kvalificēšanās gadījumā aizvadīs 10.septembrī. Pēc tam ceturtdaļfināli tiks aizvadīti 12. un 13. septembrī, bet pusfināli - 14. un 15. septembrī. Savukārt spēles par vietām notiks 17. septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu