Strēlnieks pēc mača ar Turciju nogādāts slimnīcā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas vīriešu basketbola izlases pamata saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks pēc ceturtdien notikušā Eiropas čempionāta mača ticis nogādāts slimnīcā, piektdien paziņoja spēlētāja aģents Artūrs Kalnītis.

Latvijas Basketbola savienība (LBS) pagaidām nekādus komentārus nesniedz, bet pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, Strēlnieks nosūtīts uz slimnīcu, pieslēgts pie sistēmas, atguvies un ātri nosūtīts atpakaļ.

Latvijas izlase ceturtdien Stambulā savā D apakšgrupas noslēdzošajā cīņā ar 89:79 uzvarēja Turciju, bet Strēlnieks otrajā puslaikā laukumā neparādījās.

Kā pēc mača atzina Latvijas valstsvienības galvenais treneris Ainars Bagatskis un citi basketbolisti, Strēlnieks vēl cīnoties ar nedēļas nogalē saķertās infekcijas sekām.

«Strēlnieks vakar tieši pēc spēles tika nogādāts slimnīcā. Saindēšanās ar ēdienu sekas vēl joprojām neatstāj viņu. Kas par cīnītāju!» tviterī raksta Kalnītis, publicējot foto ar smaidošu Strēlnieku un Latvijas izlases ārstu Juri Sproģi.

Pērn Strēlnieks tika nosaukts par gada piemēru basketbolā. Talsinieks, neskatoties uz ārstu ieteikumiem izārstēt savainoto potīti, dažas dienas pēc klubu sezonas beigām pievienojās Latvijas valstsvienībai un spēlēja olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā kā komandas pamatsastāva saspēles vadītājs.

Latvijas izlase, kas ar četrām uzvarām piecās spēlēs ieņēma otro vietu D apakšgrupā, svētdien plkst.12.30 turpat Stambulā astotdaļfinālā tiksies ar C apakšgrupas trešo spēcīgāko komandu Melnkalni. Mača uzvarētāja ceturtdaļfinālā tiksies ar Slovēnijas un Ukrainas astotdaļfināla uzvarētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu