Latvijas futbolists Malašenoks pievienojas Maltas čempionvienībai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas futbolists Oļegs Malašenoks, kurš līdz šim pārstāvēja Ventspils "Tranzīts" vienību, līdz gada beigām noslēdzis līgumu ar Maltas čempionvienību "Hibernians".

Iepriekš futbolists komandā atradās uz pārbaudes laiku, bet tagad viņš portālam "sportacentrs.com" apstiprinājis, ka noslēdzis līgumu ar "Hibernians".

Šosezon Malašenoks Latvijas futbola čempionāta - "LMT Virslīgas" - turnīrā guva piecus vārtus. Savukārt pagājušajā sezonā, kad viņš pārstāvēja "Jūrmala" komandu, Malašenoks ar 13 gūtajiem vārtiem bija čempionāta otrs rezultatīvākais spēlētājs.

UEFA Eiropas līgu klubu reitingā Maltas čempionāts atrodas 52.vietā, apsteidzot vienīgi Sanmarīno čempionātu.

Šosezon "Hibernians" startēja arī UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīrā, bet jau pirmajā kārtā divu spēļu summā ar rezultātu 0:6 kapitulēja Melnkalnes komandai "Mogren".

Pirmo spēli jaunās sezonas Maltas čempionātā "Hibernians" komanda aizvadīs svētdien, kad spēkosies ar Dingli "Swallows" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu