Venta turpina sekmīgu gatavošanos jaunajai sezonai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas futbola virslīgas jaunpienācēja Kuldīgas "Venta" pirmdien izcīnīja otro uzvaru pārbaudes mačos pirms jaunās sezonas. Treniņnometnē Spānijā jaunās sezonas "tumšais zirdziņš" ar 2:0 (2:0) pieveica Zviedrijas "Landskrona".

Vārtus "Ventas" labā pirmajā puslaikā guva Vladimirs Koļesničenko un Valentīns Lobaņovs. Kuldīgas komandas rindās šajā mačā laukumā devās arī divi jauni spēlētāji - Latvijas U-21 izlases aizsargs Vadims Gospodars un uzbrucējs Aleksejs Koļesņikovs. Pagaidām gan nav zināms, vai abi spēlētāji paliks "Ventas" sastāvā. Nākamo pārbaudes maču virslīgas jaunpienācēji aizvadīs 17. martā, kad tiksies ar Spānijas otrās līgas klubu "Cadiz". Tajā pašā laikā ar zaudējumu gatavošanos jaunajai sezonai turpināja Latvijas futbola čempionvienība "Skonto", kas pirmdien Turcijā ar 1:2 piekāpās Blagoveščenskas "Amur" komandai no Krievijas. Vienīgos vārtus Latvijas čempionu labā guva Andrejs Perepļotkins. Nākamo pārbaudes spēli "Skonto" aizvadīs 17. martā ar Krievijas pirmās līgas komandu Toljati "Lada".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu