Gorkšs uz Everton? Kurp Karlsons? (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Par Latvijas futbola valstsvienības un Anglijas pirmās līgas kluba "Blackpool" aizsargu Kasparu Gorkšu interesējas šīs zemes premjerlīgas vienība "Everton" un pirmās līgas klubs "Watford". Tajā pašā laikā mūsu nacionālās komandas uzbrucējs Ģirts Karlsons nav iepaticies pirmās līgas vienībai Volverhemptonas "Wanderers".

Gorkšs, kurš šajā sezonā nostiprinājās gan "Blackpool", gan Latvijas valstsvienības pamatsastāvā, ar savu sniegumu pirmkārt esot ieinteresējis tieši "Watford", kas vērojuši spēli, kurā "Blackpool" ar 3:0 pārspēja "Burnley", un Gorkšs šajā mačā izcēlās ar gūtiem vārtiem.

Pats Gorkšs intervijā par iespējamām pārmaiņām, kā jau tas Eiropā pieņemts, diplomātiski nevainojami atbildēja, ka viņu pilnībā apmierina "Blackpool" un viņš koncentrējas tikai spēlēšanai šajā komandā.

Tajā pašā laikā nav dūmu bez uguns, un nav izslēgts, ka Gorkšs jau šajā sezonā varētu kļūt par pirmo latvieti premjerlīgā.

Ģirts Karlsons.
Ģirts Karlsons. Foto: AFI

Ne tik priecīgs prāts pēc vizītes Volverhemptonā ir uzbrucējam Ģirtam Karlsonam, kurš bija ieradies uz atrādīšanos vietējās "Wanderers" komandas rindās. Kā ziņo laikraksts "Neatkarīgā", Karlsona meistarība nav pārliecinājusi komandas vadību. Der piebilst, ka "Wanderers" pirmās līgas kopvērtējumā ieņem desmito vietu.

Tomēr atrast jaunu darbavietu Karlsonam vajadzētu izdoties bez lielām problēmām, jo līgums ar "Liepājas metalurgu" viņam ir beidzies un nav nepieciešams par futbolistu maksāt transfēra summu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu