Pahars nodrošina Skonto uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: skontofc.lv

Pēc uzvaras Latvijas futbola čempionāta "LMT Virslīgas" sestās kārtas spēlē svētdien ar 2:1 pār "Jūrmalu" "Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts atzina, ka šī nav bijusi viegla spēle, jo gandrīz nedēļas laikā komanda aizvadījusi jau trīs mačus.

"Skonto" savā laukumā ar 2:1 pārspēja "Jūrmalu". 17. minūtē rezultātu atklāja "Jūrmalas" futbolists Artjoms Kuzņecovs, bet pēc 12 minūtēm izlīdzinājumu panāca Jozefs Pjačeks. Uzvaras vārtus "Skonto" labā 77. minūtē guva Marians Pahars.

Vēl šodien "ASK/Olimps" cīnījās neizšķirti 0:0 ar Rēzeknes "Blāzmu".

"Protams, ar rezultātu esmu apmierināts. Bija grūta un nervoza spēle, kurā spēlētāji parādīja labu cīņassparu," pēc spēles teica "Skonto" treneris Ešvorts. "Šodien nebija viegli spēlēt, jo gandrīz nedēļas laikā šī mums bija jau trešā spēle, turklāt arī laiks šodien bija karsts. Uzskatu, ka futbolistam, lai pilnībā atjaunotu spēkus no viena mača līdz otram, tomēr ir nepieciešama vismaz nedēļa."

Vaicāts par Igora Kozlova savainojumu, Ešvorts teica, ka precīzi ko varēšot pateikt tikai pēc medicīniskajām apskatēm, tomēr savainojums varot arī nebūt no vieglajiem. Savukārt par Vitālija Astafjeva nomaiņu spēles 55.minūtē galvenais treneris pastāstīja, ka futbolists pats prasīja maiņu, jo jutis, ka esot problēmas ar ceļgalu.

"Šodien komandai nepietika spēka un resursu, lai apspēlētu "Skonto"," teica "Jūrmalas" galvenais treneris Vladimirs Babičevs. "Ņemot vērā, ka tikai salīdzinoši neilgu laiku pirms Latvijas čempionāta sākuma sākām nopietni gatavoties, uzskatu, ka komandas sniegums patlaban nav slikts."

"Mūsu mērķis ir ar katru maču spēlēt arvien labāk, līdz ar to sasniedzot arvien labākus rezultātus. Šīsdienas mačs ar "Skonto" maniem trenētajiem futbolistiem bija ļoti noderīgs, jo ar šādām spēlēm var krāt pieredzi."

Arī Babičevs pagaidām vēl nevarēja pateikt, cik nopietns ir Dmitrija Paplavska gūtais savainojums, bet atklāja, ka savainojuma dēļ šīsdienas mačā laukumā nevarēja doties Artūrs Zakreševskis, turklāt savainojuma dēļ tika nolemts laukumā vēl nelaist vārtsargu Andreju Piedelu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu