Verpakovskis iejutīsies komentētāja lomā (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lff.lv

Latvijas Televīzijas 7. kanāls pārraidīs Eiropas čempionāta spēles futbolā, kas no 7. jūnija līdz 29. jūnijam vienlaikus norisināsies divās valstīs - Šveicē un Austrijā. Divas spēles komentēs arī Latvijas valstsvienības uzbrucējs Māris Verpakovskis.

Gandrīz visas spēles tiks pārraidītas tiešraidē, izņemot grupu turnīra trešās kārtas spēles, kas norisināsies vienlaikus, kā arī ierakstā tiks pārraidītas tās spēles, kuras sakritīs ar Latvijas sieviešu basketbola izlases cīņām Pekinas olimpisko spēļu atlases turnīrā.

Spēles LTV 7. kanālā komentēs Anatolijs Kreipāns un Krišjānis Kļaviņš. Pirmajās divās spēļu dienās Portugāles-Turcijas un Austrijas-Horvātijas spēlēs kopā ar Krišjāni Kļaviņu komentētāja lomā iejutīsies arī Latvijas izlases spēlētājs Māris Verpakovskis.

Visa čempionāta laikā LTV 7. kanāla programmā vairākas reizes dienā tiks iekļauti iepriekšējo spēļu apskati, kurus sagatavos LTV žurnālisti Māris Rīmenis un Dāvids Ernštreits. Apskatos būs redzamas ne tikai aizvadīto maču labākās epizodes, bet arī intervijas ar spēlētājiem, ekspertiem, kā arī atspoguļota skatītāju reakcija pēc spēlēm.

Pirmo reizi šāda ranga spēles būs iespējams vērot arī internetā. LTV un LTV 7. kanāla interneta mājaslapās ir izveidotas saites uz UEFA mājaslapu, kurā par maksu būs iespējams skatīties spēļu tiešraides ar komentāru angļu valodā

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu