Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnās neizšķirti ar Igauniju (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas futbola valstsvienība trešdien pārbaudes spēlē viesos ar rezultātu 1:1 (0:0) cīnījās neizšķirti ar Igaunijas izlasi.

Rezultātu mača 53.minūtē atklāja Igaunijas izlases uzbrucējs Tarmo Kinks, bet spēles 75.minūtē Kristaps Grebis panāca izlīdzinājumu.

Latvijas izlases rindās šajā mačā debitēja Daugavpils "Daugava" uzbrucējs Artjoms Rudņevs, savukārt Vitālijam Astafjevam šī bija 150.spēle Latvijas valstsvienībā.

Kā jau ziņots, uz Latvijas izlasi pirmo reizi tika uzaicināti Rīgas "Skonto" spēlētāji Raivis Hščanovičs un Oļegs Laizāns, Daugavpils "Dinaburg" pussargs Vladimirs Volkovs, kā arī Rudņevs. Visi spēlētāji iepriekš uzkrājuši pieredzi Latvijas U-21 valstsvienībā.

Iepriekš Latvijas izlase 19.novembrī bija plānojusi Baku tikties ar Azerbaidžānas valstsvienību, tomēr lielo izmaksu dēļ Latvijas puse no šīs iespējas atteicās. Tomēr joprojām pastāv iespēja, ka Latvijas izlase spēlēs arī 19.novembrī, bet pagaidām šai dienai vēl pretinieks nav atrasts.

Latvijas futbola izlase FIFA pasaules rangā šobrīd ieņem 64.vietu, bet Igaunija atrodas 137.pozīcijā. Šī ir igauņu zemākā vieta vēsturē. Iepriekš viņi 1996.gadā divus mēnešus atradās 135.vietā.

Latvijas izlases sastāvs ar Igauniju

Vārtsargi: Aleksandrs Koliņko (bez kluba), Andris Vaņins ("Ventspils").

Aizsargi: Oskars Kļava, Deniss Ivanovs, Dzintars Zirnis (visi - "Liepājas metalurgs"), Igors Savčenkovs, Deniss Kačanovs (abi - "Ventspils"), Raivis Hščanovičs ("Skonto").

Pussargi: Vitālijs Astafjevs, Aleksejs Višņakovs, Aleksandrs Cauņa, Oļegs Laizāns (visi - "Skonto"), Genādijs Soloņicins ("Liepājas metalurgs"), Vladimirs Koļesničenko ("Ventspils"), Juris Laizāns (Jaroslavļas "Šiņņik", Krievija), Vladimirs Volkovs ("Dinaburg").

Uzbrucēji: Ģirts Karlsons, Kristaps Grebis (abi - "Liepājas metalurgs"), Andrejs Butriks ("Ventspils"), Kristaps Blanks ("Skonto"), Artjoms Rudņevs ("Daugava").

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu