Makelele un Turāms beidz karjeru izlasē (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Par karjeras beigām Francijas valstsvienībā pēc zaudējuma Itālijai un izstāšanās no turnīra paziņojuši tās pieredzējušie futbolisti Klods Makelele un Lilians Turāms.

C apakšgrupas pēdējās kārtas spēlē Francija ar 0:2 zaudēja pasaules čempioniem Itālijai un izstājās no tālākās cīņas.

"Vienmēr esmu teicis, ka šis būs mans pēdējais turnīrs," apstiprināja Makelele. "Man nav nožēlas, ka viss beidzies šādi. Lielākoties par lēmumiem, kurus esmu pieņēmis, esmu pilnībā pārliecināts."

"Esmu izsvīdis izlases kreklu, un tas man devis daudz prieka, tāpēc neko nenožēloju."

"Ir ļoti gūti pieņemt izstāšanos no turnīra, tas ir vēl grūtāk nekā tas, ka šī ir mana pēdējā spēle Francijas izlases rindās," teica 36 gadus vecais Turāms, kurš izlasē aizvadījis visvairāk maču - 142.

C apakšgrupas otrās kārtas spēle pret Nīderlandi, kurā Francija zaudēja ar 1:4, bija Turāma pēdējais mačs. "Attiecībā uz manu nākotni - es vēlētos turpināt spēlēt, tomēr nezinu, vai klubam būšu vajadzīgs."

Paredzams, ka par karjeras beigām drīzumā paziņos arī vārtsargs Gregorijs Kupē un pussargs Patriks Vjeirā.

Savukārt valstsvienības kapteinis Tjerī Anrī, kurš ar 45 gūtiem vārtiem 102 spēlēs ir rezultatīvākais spēlētājs izlasē, apgalvo, ka nepieņems sasteigtu lēmumu: "Protams, es vēlos turpināt spēlēt izlasē. Domu par karjeras beigšanu esmu apsvēris, tomēr šobrīd esmu te."

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu