Mančestras "City" futbolisti pārspēj "Arsenal"

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē sestdien Mančestras "City" vienība savā laukumā ar rezultātu 4:2 (1:0) sakāva Londonas klubu "Arsenal".

Uzvarētāju labā pa vieniem vārtiem guva Kreigs Belamijs, Emanuels Adebajors un Šons Vraits-Filipss, bet vienu reizi bumbu savos vārtos raidīja viesu komandas aizsargs Manuels Almunja. Savukārt "City" vienības vārtos pa vienai reizei bumbu raidīja Robins van Pērsijs un Tomašs Rosickis.

Tikmēr ar "hat trick" jeb trīs gūtiem vārtiem izcēlās "Liverpool" pussargs Josi Benajuns, palīdzot savai komandai mājas spēlē ar 4:0 (2:0) sagraut "Burnley" vienību. Vēl vienus vārtus mājinieku labā šajā spēlē guva Dirks Kuits.

Citā sestdienas mačā, par spīti pirmajā minūtē zaudētajiem vārtiem, Mančestras "United" viesos ar rezultātu 3:1 (2:1) apspēlēja Totenhemas "Hotspur" futbolistus.

"United" aizsardzību pašā mača sākumā pārsteidza Džermeins Defo, bet viesu labā pa vieniem vārtiem guva Raiens Gigss, Andersons un Veins Rūnijs.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 15 izcīnītiem punktiem saglabāja Londonas "Chelsea" vienība, kas sestdien atkal atspēlējās pēc zaudētiem vārtiem un izbraukumā ar 2:1 (1:1) pieveica Stokas "City" komandu, bet uz otro pozīciju pakāpās Mančestras "United" futbolisti, kuri, tāpat kā Mančestras "City" un "Hotspur" vienības, izcīnījuši 12 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu