Mourinju oficiāli kļuvis par Madrides "Real" galveno treneri (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Par Spānijas futbola kluba Madrides "Real" galveno treneri piektdien oficiāli kļuva portugāļu speciālists Žozē Mourinju.

Līdzšinējās Mourinju vadītās Itālijas čempionvienības un šīs sezonas UEFA Čempionu līgas uzvarētājas Milānas "Inter" vadība piektdien panāca vienošanos ar "Real" komandu par Mourinju līguma laušanu.

Paredzams, ka "Inter" komanda saņems astoņus miljonus eiro (5,6 miljonus latu) lielu kompensāciju.

Mourinju kā "Real" galvenais treneris kluba mājas stadionā "Santiago Bernabeu" tiks prezentēts pirmdien.

Kā ziņots, trešdien no "Real" galvenā trenera amata tika atlaists Čīles speciālists Manuels Pelegrīni, lai gan viņam vēl bija spēkā līgums ar "Real" arī uz nākamo sezonu.

Jau ziņots, ka 56 gadus vecais Pelegrīni tikai vienu sezonu atradās "Real" komandas vadībā, un, lai arī pagājušajā vasarā Madrides komanda veica vairākus rekordlielus pirkumus, iegādājoties arī Krištianu Ronaldu un Kakā, "Real" kārtējo reizi sezonu beidza bez izcīnītiem tituliem.

Spānijas čempionātā šosezon "Real" komanda atkal palika aiz "Barcelona" vienības, bet UEFA Čempionu līgā tā nespēja pārvarēt astotdaļfinālu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu