Vaņins vēlas pamest «Sion» komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas futbola valstsvienības vārtsargs Andris Vaņins vēlas pamest Šveices klubu «Sion», vēsta laikraksts «Diena». Viņš devis aģentam rīkojumu meklēt jaunu klubu.

«Devu aģentam rīkojumu meklēt man jaunu klubu, bet pagaidām turpinu gatavoties sezonas turpinājumam Šveicē ar «Sion»,» atklāj Latvijas izlases pamatvārtsargs.

Jaunu klubu 31 gadu vecais Vaņins cer atrast jau šomēnes, taču pašlaik konkrēti piedāvājumi viņam nav izteikti. «Pagaidām vienīgā interese bijusi no Grieķijas čempiona «Olympiacos», taču - bez konkrētiem piedāvājumiem. Līdz janvāra beigām gan vēl ir laiks. Ceru, ka piedāvājumi būs.»

Vaņins jau vērsies pie kluba vadības ar lūgumu atbrīvot viņu no vienības. «Runāju ar ar «Sion» sporta direktoru. Teicu, ka gribu prom. Viņš teica, ka pusotra līdz divu miljonu liela piedāvājuma gadījumā dos zaļo gaismu. Nav sālīti, bet arī maza šī summa par 31 gadu vecu vārtsargu nav.»

Ja «Sion» izdosies Vaņinu pārdot par cerēto summu, tad jebkurā gadījumā klubs no biznesa viedokļa būs ieguvējs. ««Sion» mani iegādājās par 300 tūkstošiem eiro, tāpēc viņiem tik un tā sanāks laba peļņa.»

Pagājušajā gadā Vaņins tika atzīts par Šveices čempionāta labāko vārtsargu. Tāpat viņu atzina par aizvadītās sezonas «Sion» komandas labāko spēlētāju līdzjutēju vērtējumā.

«Sion» komandai Vaņins pievienojās 2009. gadā, parakstot trīs gadu līgumu. Vēlāk abas puses līgumsaistības pagarināja līdz 2015. gada 30. jūnijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu