Mourinju gatavs pagarināt līgumu ar Madrides «Real» (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais portugāļu treneris Žozē Mourinju ir gatavs pagarināt līgumu ar karalisko Spānijas futbola klubu Madrides «Real», vēsta «Daily Mail».

Mourinju «Real» komandā ieradās 2010.gadā un palīdzēja tai triumfēt Spānijas Karaļa kausa izcīņas turnīrā. Šo trofeju Madrides «Real» izcīnīja pēc 18 gadu pārtraukuma.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā šobrīd Madrides «Real» atrodas līderpozīcijā, tuvākos sekotājus «Barcelona» apsteidzot par desmit punktiem.

«Es grasos parakstīt jaunu līgumu ar »Real«, jo vēlos ierakstīt savu vārdu kluba vēsturē,» izteicās Mourinju. «Tā ir neaizmirstama pieredze, ka tāds treneris kā es ir daļa no šīs komandas. »Real« ir viens no lielākajiem klubiem pasaulē, un esmu laimīgs šeit strādāt.»

«Jūtu, ka šajā komandā man tic. Izjūtu pilnīgu kluba vadības un fanu atbalstu. Es redzu savu nākotni Madridē. Ar »Real« komandu vēlos sasniegt jaunas virsotnes un izcīnīt trofejas,» piebilda 49 gadus vecais Mourinju.

Nākamajā nedēļā Madrides «Real» savā laukumā aizvadīs UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēli ar Latvijas futbolista Aleksandra Cauņas pārstāvēto Krievijas komandu Maskavas CSKA.

Abu komandu pirmais mačs Maskavā noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu