Pēc Itālijas futbolista nāves atceltas tuvākās spēles (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēc Itālijas otrās spēcīgākās līgas - B sērijas - kluba «Livorno» pussarga Pjērmario Morosīni nāves sestdien čempionāta spēles laikā atceltas visas šajā nedēļas nogalē paredzētās vietējā čempionāta cīņas, pavēstījusi Itālijas Futbola federācija (FIGC).

Morosīni uz laukuma saļima B sērijas čempionāta spēlē, kurā viņa pārstāvētā «Livorno» komanda sacentās ar «Pescara» vienību.

Futbolistam uz laukuma tika sniegta pirmā palīdzība, bet vēlāk viņš tika nogādāts slimnīcā, kur paziņots par Morosīni nāvi.

Noprotams, ka 25 gadus vecais futbolists piedzīvojis sirds apstāšanos.

Tiek ziņots, ka brīdī, kad Morosīni ievietots neatliekamās palīdzības mašīnā, viņš vēl bijis pie samaņas.

Mačs starp abām komandām tika pārtraukts, bet vēlāk FIGC paziņoja, ka atceltas visas nedēļas nogales spēles, ieskaitot A sērijas čempionātu.

Morosīni nāve futbola sabiedrību piemeklējusi mazāk nekā mēnesi pēc tam, kad sirdstrieku spēles laikā pārcieta Anglijas premjerlīgas komandas Boltonas «Wanderers» spēlētājs Fabriss Muamba, kurš slimnīcā turpina atkopšanos no pārdzīvotā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu