FK «Ventspils» atlaiž galveno treneri Podpaliju (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas čempionvienības futbolā FK «Ventspils» vadība no komandas galvenā trenera amata atstādinājusi Sergeju Podpaliju, vēsta vienības mājaslapa.

Par FK «Ventspils» galveno treneri ir nozīmēts Jurģis Pučinsks, kas jau vairākus gadus strādā kluba sistēmā un šajā sezonā vada «Ventspils-2» komandu.

FK «Ventspils» pateicas Sergejam Podpalijam par labu darbu, kas pagājušajā sezonā sekmēja dzeltenzilo divu titulu iegūšanu, kļūstot par Latvijas čempioniem un Latvijas kausa ieguvējiem.

FK «Ventspils» novēlēja Sergejam Podpalijam panākumus un veiksmi viņa turpmākajā karjerā.

Podpalijs savas spēlētāja karjeras laikā divas spēles aizvadīja arī Krievijas izlasē, tāpat viņš bijis kapteinis slavenajās Maskavas «Lokomotiv» un Maskavas «Dinamo» komandās.

Spēlētāja karjeru Podpalijs beidza 2000.gadā, un viņa pirmā trenētā vienība bija Baltkrievijas klubs «Gomeļ». Savukārt 2010.gadā viņš vadīja Krievijas komandu «Tjumeņ» un arī ieguva Eiropas Futbola federāciju apvienības (UEFA) Pro trenera licenci.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu