«Celtic» gatavs maksāt piecus miljonus mārciņu par Rudņevu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Skotijas spēcīgākais futbola klubs Glāzgovas «Celtic» gatavs maksāt piecus miljonus mārciņu (4,09 miljonus latu) par Latvijas izlases uzbrucēju Artjomu Rudņevu.

Jau iepriekš britu laikraksts «Daily Mail» ziņoja, ka Rudņevs, kurš šobrīd pārstāv Vācijas bundeslīgas komandu Hamburgas SV (HSV), atrodas «Celtic» galvenā trenera Nīla Lenona interešu lokā.

Jaunākajā laikraksta paustajā informācijā uzsvērts, ka Rudņevs ir Lenona galvenais mērķis spēlētāju pāreju tirgū, kā labad Skotijas klubs ir gatavs par uzbrucēju maksāt viņa tirgus cenu - piecus miljonus mārciņu.

Tikmēr laikraksts «Evening Times» vēsta atšķirīgu informāciju - Hamburgas klubs par uzbrucēja pārdošanu vēlas saņemt 4,5 miljonus mārciņu (3,7 miljonus latu), bet Glāzgovas komanda šādu summu vismaz pašlaik nav gatava maksāt. Laikraksts prognozē, ka līdz ar to darījums vai nu ievilksies, vai arī nenotiks vispār.

Ja šis darījums patiešām notiks, kas gan vērtējams ar zemu iespējamību, «Celtic» komanda to vēlas realizēt līdz ceturtdienas vakaram, lai Rudņevu varētu pieteikt UEFA Čempionu līgas trešās kvalifikācijas kārtas mačiem pret Zviedrijas čempioniem Burosas «Elfsborg».

Laikraksts ziņo, ka HSV komanda ir ieinteresēta Anglijas kluba Liverpūles «Everton» horvātu uzbrucēja Nikicas Jelaviča pakalpojumos. Šis spēlētājs transfēru tirgū tiek vērtēts ļoti augstu, tāpēc sagaidāms, ka Rudņevs netiks pārdots par viņa tirgus vērtību.

Ja darījums ar HSV neīstenosies, Lenons kā nākamo rindā pēc Rudņeva redz Francijas kluba «Evian» tunisiešu uzbrucēju Seberu Helifu.

Zīmīgi, ka pirms gada, kad Rudņevs devās uz HSV, par viņu interesi izrādīja arī «Celtic», kas par Latvijas izlases futbolistu solījusi viņa iepriekš pārstāvētajai Polijas komandai Poznaņas «Lech» samaksāt trīs miljonus mārciņu (2,4 miljonus latu).

Rudņevs iepriekšējā sezonā debitēja Hamburgas kluba rindās, izceļoties ar 12 precīziem sitieniem. Uzbrucējs ar savu bijušo komandas biedru Honmiņu Sonu dalīja devīto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu