Futbola huligāni piekāvuši «Metta»/LU kluba direktori (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdien pēc SMScredit.lv futbola virslīgas spēles starp Rīgas «Skonto» un «Metta»/«Latvijas Universitāte» vienību izcēlies incidents, kurā futbola huligāni uzbrukuši «Metta»/LU kluba izpilddirektorei Mairai Mihelsonei. Viņa tika nogādāta slimnīcā.

«Skonto» komandas līdzjutēju grupa «H-Side» savu saistību ar notikušo incidentu kategoriski noliegusi.

«Metta»/«Latvijas Universitāte» ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons savā mikroblogošanas vietnē «Twitter» paziņoja: «Uzbrukums notika vienkāršam cilvēkam, «Metta»/LU šallē esošai sievietei, «Metta»/LU direktorei un manai mammai! Nožēlojami! Nav attaisnojumu!»

«Par to, ko izdarīja Skonto fanu pārstāvji pēc spēles. No aizmugures iesita ar pudeli un zemē guļošu atspārdīja ar kājām,» vēsta Mihelsons.

«Pēc spēles notikušais incidents, kurā tika uzbrukts «FS Metta/LU» faniem, mums ir tikpat ļoti nepatīkams pārsteigums, cik jums. Varam apgalvot, ka šajā uzbrukumā nepiedalījās H-Side aktīvie biedri. Ne viens vien cilvēks (arī pēdējos «Metta/LU» ieskaitot) varēs apliecināt, ka H-Side komandu atbalstīja pat pēc fināla svilpes un sagaidīja, kad spēlētāji nāks pateikties faniem. Tikai pēc tam, atstājot «Skonto» halli, redzēja, ka jau sabraukušas ātrās palīdzības mašīnas un policija. Notikušais bija nepatīkams pārsteigums,» teikts paziņojumā.

«H-Side nav pilnīgi visi «Skonto FC» fani, bet konkrēta cilvēku grupa ar konkrētu sastāvu. Varam apgalvot, ka šajā uzbrukumā nepiedalījās neviens no H-Side biedriem. Mēs esam gatavi tikties ar «FS Metta/LU» pārstāvjiem, lai palīdzētu atrisināt nepatīkamo situāciju. H-Side nosoda šā incidenta vaininiekus. Veselību cietušajiem!» vēsta oficiālais H-Side paziņojums.

«Skonto» prezidents Vladimirs Koļesņičenko: «Šodienas uzvara tika sabojāta ar futbola huligānu izgājienu! Tādiem cilvēkiem nav vietas stadionu tribīnēs! Trūkst vārdu… Necilvēki!!!»

Uzvaru ar rezultātu 3:1 izcīnīja «Skonto» futbolisti

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu