«Reading» zaudē bez Gorkša sastāvā un izkrīt ārpus «play-off» zonas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas futbola izlases aizsarga un kapteiņa Kaspara Gorkša pārstāvētā «Reading» komanda Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas - «Championship» - turnīra mačā piektdien ar 0:3 (0:2) izbraukumā pārliecinoši piekāpās Vīganas «Athletic».

Gorkšs jau trešajā no pēdējām piecām «Reading» spēlēm palika uz rezervistu soliņa. Pēdējās sešās cīņās Redingas klubam izdevies tikt vien pie viena panākuma un kopvērtējumā tas tagad izkritis no labāko sešinieka.

Pa vieniem vārtiem šajā mačā uzvarētājiem guva Hordi Gomess, Mārtins Veghorns un Kelams Makmanamans.

Kā ziņots, pērn Vīganas «Athletic» negaidīti kļuva par FA kausa ieguvēju, bet šogad aizkļuva līdz pusfinālam, kurā pagājušajā nedēļas nogalē vien pēcspēles sitienu sērijā piekāpās slavenajam Londonas «Arsenal» klubam.

Turnīra kopvērtējumā «Reading» vienība ar 64 izcīnītiem punktiem 43 cīņās atkritusi uz septīto vietu, turklāt tikpat ir arī pozīciju zemāk esošajai Ipsvičas «Town».

Pēc 46 čempionāta spēlēm labākās divas vienības nodrošinās vietu premjerlīgā, bet nākamās četras komandas sadalīs atlikušo ceļazīmi. Vienu no automātiskajām ceļazīmēm jau nodrošinājusi Lesteras «City» komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu