Čempioni «Saint-Germain» izcīna Francijas Līgas kausu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pašreizējie Francijas čempioni futbolā Parīzes «Saint-Germain» (PSG) sestdien slavenajā «Stade de France» stadionā triumfēja Līgas kausa izcīņā.

PSG futbolisti Līgas kausa finālā ar 2:1 (2:0) pieveica Lionas «Olympique» komandu.

PSG labā abus vārtus pirmajā puslaikā guva urugvajiešu uzbrucējs Edinsons Kavani.

Vienus no šiem vārtiem viņš 33.minūtē guva no 11 metru soda sitiena atzīmes, jo pirms tam noteikumus bija pārkāpis Lionas kluba vārtsargs Entonijs Lopešs, taču tas norisinājās ārpus soda laukuma, un arbitrs kļūdaini piesprieda «pendeli» uz «Olympique» vārtiem.

Vienīgos vārtus «Olympique» labā otrā puslaika sākumā guva Aleksandrs Lakazets, taču cīņas turpinājumā Lionas vienības futbolistiem vēl vienus vārtus tā arī atgūt neizdevās.

«Esmu ļoti vīlies. Tas ir skumīgi zaudēt finālā pēc tādas acīmredzamas kļūdas,» pēc mača izteicies Lionas kluba galvenais treneris Remī Gardē.

PSG komanda, kas šobrīd ir ļoti tuvu arī Francijas čempiontitula nosargāšanai, pēdējo reizi Līgas kausu savā īpašumā ieguva 2008.gadā, bet kopumā tā šajā turnīrā triumfējusi četras reizes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu