«Atletico» komanda nerealizē savu pārsvaru pār «Chelsea» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ar neizšķirtu rezultātu otrdien noslēdzās pirmā pusfināla spēle UEFA Čempionu līgas turnīrā. Spānijas vienība Madrides «Atletico» savā laukumā 0:0 cīnījās ar Anglijas premjerlīgas futbola klubu Londonas «Chelsea». Atbildes mačs tiks aizvadīts pēc nedēļas.

Spēles sākumā duelī bija jaušama visai līdzvērtīga spēkošanās. Negaidīts pavērsiens notika 18. minūtē, kad pēc neveiksmīgas Petra Čeha piezemēšanās vārtsarga nomaiņa bija nepieciešama Anglijas komandā. Glābdams savu vienību pēc stūra sitiena, viņš guva ķermeņa augšdaļas savainojumu, pieprasot maiņu. Čeha vietā laukumā devās 41 gadu vecais Austrālijas vārtsargs Marks Švarcers.

Puslaika turpinājumā samērā liels pārsvars piederēja laukuma saimniekiem, bet reāli vārtu gūšanas momenti neradās ne vienai, ne otrai komandai. Pirmajās 45 minūtēs 63% bumbas kontrole bija «Atletico» vienībai.

Arī otrajā puslaikā diezgan liels teritoriālais pārsvars piederēja «Atletico» futbolistiem. 79. minūtē lielisku izdevību gūt vārtus neizmantoja turku pussargs Arda Turans, kurš laukumā devās uz maiņu. Viņš pēc partnera centrējuma soda laukumā ar galvu sita bumbu nedaudz garām vārtiem.

Spēles atlikušajā laikā turpinājās nepiekāpīga cīņa, taču vārtus nevienai no vienībām uzlauzt neizdevās.

«Atletico» pa pretinieka vārtiem veica 26 sitienus (10 vārtu taisnstūrī), bet Londonas komanda izpildīja 5 sitienus, no kuriem 3 vārtu taisnstūrī.

«Chelsea» ceturtdaļfinālā divu spēļu summā cīnījās neizšķirti 3:3 ar Francijas čempionvienību Parīzes «Saint-Germain» (PSG), bet tika tālāk, jo guva vairāk vārtu izbraukumā. Savukārt «Atletico» komanda divu Spānijas klubu duelī 2:1 bija pārāka par slaveno «Barcelona».

Trešdien pirmo pusfināla maču aizvadīs pašreizējā Eiropas un Vācijas čempionvienība Minhenes «Bayern» ar Spānijas klubu Madrides «Real». Šo cīņu pulksten 21.45 tiešraidē translēs kanālā TV6.

Prestižo sacensību finālā iekļūs komandas, kas būs pārākas divu maču summā. Atbildes spēles notiks 29. un 30. aprīlī.

UEFA Čempionu līgas fināls risināsies 24. maijā Portugālē, Lisabonā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu