Madrides «Real» pārspēj «Bayern» pirmajā pusfināla spēlē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzvaru UEFA Čempionu līgas pirmajā pusfināla spēlē trešdien izcīnīja Spānijas futbola klubs Madrides «Real», kas savā laukumā ar 1:0 pieveica pašreizējo čempionvienību Minhenes «Bayern» no Vācijas.

Pirmajās 45 minūtēs pārliecinoša bumbas kontrole (74%) piederēja «Bayern» komandai, bet labākas vārtu gūšanas iespējas izveidoja laukuma saimnieki. Spēles 19. minūtē pretuzbrukumā no tuvas distances precīzi sita Francijas izlases uzbrucējs Karims Benzemā, atklājot mača rezultātu.

Nedaudz vēlāk lielisku izdevību neizmantoja «Real» līderis Krištianu Ronaldu no Portugāles, kurš no teicamas pozīcijas bumbu sita pāri vārtiem.

Arī otrajā puslaikā bumbu vairāk kontrolēja Minhenes vienība, taču panākt izlīdzinājumu «Bayern» futbolisti nespēja. Vislabākā izdevība 84. minūtē bija Mario Gotzem, bet lielisks vārtos bija 32 gadus vecais spāņu vārtsargs Ikers Kasiljass. Abu komandu treneri izmantoja visas maiņas, tomēr rezultātu tas neietekmēja.

Ar šo zaudējumu «Bayern» komandai pārtrūka deviņu nezaudēto spēļu sērija Čempionu līgas turnīra izslēgšanas mačos.

«Real» vienība Čempionu līgā triumfējusi deviņas reizes un pēdējās četrās sezonās spējusi iekļūt labāko četru komandu skaitā.

TVNET jau vēstīja, ka otrā pusfināla pārī Spānijas vienība Madrides «Atletico» savā laukumā 0:0 cīnījās ar Anglijas premjerlīgas futbola klubu Londonas «Chelsea».

«Bayern» futbolisti ceturtdaļfinālā divu spēļu summā 4:2 pieveica šosezon neveiksmīgi spēlējošo Anglijas vienību Mančestras «United», kamēr «Real» divu spēļu summā 3:2 pārspēja pagājušās sezonas Eiropas un Vācijas vicečempionus Dortmundes «Borussia».

Prestižo sacensību finālā iekļūs komandas, kas būs pārākas divu maču summā. Atbildes spēles notiks 29. un 30. aprīlī.

UEFA Čempionu līgas fināls risināsies 24. maijā Portugālē, Lisabonā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu