«Bayern» līderis Robens: No «Real» biju gaidījis kaut ko vairāk

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas bundeslīgas kluba Minhenes «Bayern» vadošais futbolists pēc UEFA Čempionu līgas pusfināla (0:1) pirmā mača pret Madrides «Real» komandu atklāja, ka bijis pārsteigts par pretinieku taktiku.

«Tiekšu godīgi, no «Real» biju gaidījis kaut ko vairāk,» pēc spēles atzina Robens. «Domāju, ka viņi uzbruks daudz vairāk, taču pretinieks mums atļāva uzspiest savu spēli.»

«Nedomāju, ka spēlējām slikti, bet mums pretiniekos bija Madrides «Real», kas ir izcila komanda. Nākamajā mačā dosimies laukumā ar lielu pārliecību,» piebilda «Bayren» futbolists.

Ar šo zaudējumu «Bayern» komandai pārtrūka deviņu nezaudēto spēļu sērija Čempionu līgas turnīra izslēgšanas mačos.

«Real» vienība Čempionu līgā triumfējusi deviņas reizes un pēdējās četrās sezonās spējusi iekļūt labāko četru komandu skaitā.

TVNET jau vēstīja, ka otrā pusfināla pārī Spānijas vienība Madrides «Atletico» savā laukumā 0:0 cīnījās ar Anglijas premjerlīgas futbola klubu Londonas «Chelsea».

«Bayern» futbolisti ceturtdaļfinālā divu spēļu summā 4:2 pieveica šosezon neveiksmīgi spēlējošo Anglijas vienību Mančestras «United», kamēr «Real» divu spēļu summā 3:2 pārspēja pagājušās sezonas Eiropas un Vācijas vicečempionus Dortmundes «Borussia».

Prestižo sacensību finālā iekļūs komandas, kas būs pārākas divu maču summā. Atbildes spēles notiks 29. un 30. aprīlī.

UEFA Čempionu līgas fināls risināsies 24. maijā Portugālē, Lisabonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu