Pēc spēriena pa vēderu Indonēzijā miris futbolists

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pēc pretinieku vārtsarga spēriena pa vēderu Indonēzijas futbola čempionāta pēc spēka otrās divīzijas komandu spēles laikā miris spēlētājs, otrdien vēsta aģentūra AFP, atsaucoties uz šīs valsts futbola amatpersonu paziņojumu.

27 gadus vecā Akli Fairuza nāve ir kārtējais trieciens Indonēzijas futbola reputācijai pēdējos gados. Šajā valstī notikuši gan amatpersonu kautiņi, gan no ārzemēm nākušu spēlētāju nāve pēc tam, kad tie sūdzējušies par neizmaksātām algām.

Indonēzijas futbola čempionāta klubu «Petita Jaya» pārstāv Latvijas futbola izlasē spēlējušais vārtsargs Deniss Romanovs, un šajā valstī vēl nesen spēlēja arī uzbrucējs Ģirts Karlsons.

Savainojumus Fairuzs guva 10. maijā Sumatras salā notikušās spēles laikā. Fairuzs ieskrēja pretinieku komandas soda laukumā, lai veiktu sitienu pa vārtsarga atsistu bumbu, taču vārtsargs devās uz priekšu un iespēra pretiniekam pa vēderu brīdī, kad tas izdarīja sitienu pa bumbu.

Cietušais tika nomainīts un noskatījās spēli no rezervistu sola, taču viņam kļuva pavisam slikti un futbolists tika nogādāts slimnīcā, kur 16. maijā nomira pēc zarnu plīsuma.

Indonēzijā notiek konkurences cīņa starp divām vietējām federācijām, kas sašķēlusi divu augstāko divīziju komandas un nespēj panākt apvienošanos. Nesen Indonēzijā miruši viesspēlētāji no Paragvajas un Kamerūnas, kuriem vairākkārt atteikta medicīniskā aprūpe laikā, kad viņi mēnešiem netika saņēmuši algu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu