Indriksons aizņēmies 400 000 €, lai varētu pārdot «Skonto» stadionu (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Futbola kluba «Skonto» dibinātājs, Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Guntis Indriksons LTV7 raidījumam «Sporta studija» atklāja, ka savulaik aizņēmies 400 000 eiro, lai varētu pārdot «Skonto» stadionu. Viņam nācās nosegt visus parādus, kas bija sakrājušies par elektrību, siltumu un citām sadzīves komunikācijām.

Jaunais «Skonto» stadiona īpašnieks SIA «SSA», kas pieder bijušajam vistitulētākā Latvijas kluba prezidentam Vladimiram Koļesņičenko, izteicies, ka stadions vēl pastāvēs divus gadus.

Jaunu stadionu LFF cer uzbūvēt līdz 2017. gadam.

Indriksons pieļauj, ka kādreiz varētu «Skonto» klubu atpirkt. Viņš joprojām palīdz klubam ar finansēm. Lai arī oficiāli Indriksons ir pagājis malā no «Skonto», pie viņa pēc naudas vēršas vienības galvenais treneris Tamazs Pertija.

«Skonto» klubu jau ilgāku laiku turpina vajāt finansiālas problēmas, turpinot augt parādiem. Jaunie īpašnieki neesot gatavi investēt naudu kluba attīstībā.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu