Lēvs arī turpmāk vadīs Vācijas futbola izlasi

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Joahims Lēvs arī turpmāk paliks Vācijas futbola izlases galvenā trenera postenī.

Šomēnes 54 gadus vecais Lēvs aizveda Vācijas izlasi līdz triumfam Brazīlijā notikušajā Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, bet līgums viņu ar valstsvienību saista līdz 2016.gada Eiropas čempionāta finālturnīra izskaņai.

«Par aiziešanu neesmu domājis ne sekundi,» izteicās Lēvs. «Es nepagarināju līgumu ar Vācijas Futbola federāciju (DFB), lai pēc tam to pirms laika lauztu.»

Īsi pēc Pasaules kausa izcīņas Lēvs nebija gatavs komentēt savu nākotni saistībā ar Vācijas izlases vadīšanu.

«Nespēju iedomāties neko skaistāku, kā turpināt vadīt Vācijas valstsvienību un vest to cīņā 2016.gada Eiropas čempionātā, kas norisināsies Francijā. Vēlos turpināt attīstīt spēlētājus. Esmu tikpat motivēts kā savā pirmajā darba dienā. Nosvinējām savu panākumu Brazīlijā, bet ir arī citi mērķi, ko vēlamies sasniegt,» uzsvēra Lēvs.

Pēc Pasaules kausa izcīņas par aiziešanu no Vācijas izlases pavēstīja aizsargs Filips Lāms, kurš bija komandas kapteinis.

Vācijas izlasi Lēvs sāka trenēt jau 2006.gadā. Šajā laikā viņš valstsvienībai palīdzēja iekļūt 2008.gada Eiropas čempionāta finālā, kā arī 2010.gada Pasaules kausa izcīņas un 2012.gada Eiropas meistarsacīkšu pusfinālā.

Pirms Lēva Vācijas futbolistus vadīja Jirgens Klinsmans, kurš palīdzēja valstsvienībai izcīnīt trešo vietu 2006.gada Pasaules kausa finālturnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu