Drogbā atgriežas Londonas «Chelsea» rindās

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kotdivuāras futbola uzbrucējs Didjē Drogbā oficiāli atgriezies Anglijas klubā Londonas «Chelsea», informē vienība.

Līgums ar 36 gadus veco futbolistu noslēgts uz vienu sezonu.

«Tas bija viegls lēmums - nevarēju palaist garām iespēju atkal strādāt ar «Chelsea» galveno treneri portugāli Žuzē Mourinju,» izteicās Drogbā. «Ikviens zina, cik man ir īpašas attiecības ar «Chelsea» klubu, un vienmēr šeit esmu juties kā mājās. Mana vēlme uzvarēt vēl joprojām ir tāda pati, un ceru palīdzēt komandai gūt panākumus.»

«Drogbā ir mūsu komandā, jo viņš ir viens no labākajiem uzbrucējiem pasaulē. Zinu viņa personību ļoti labi un zinu, ka viņš nav pasargāts no tās vēstures, ko pats iepriekš šeit ir radījis. Tomēr Drogbā tagad ir šeit, lai radītu jaunu vēsturi,» pauda Mourinju.

Drogbā «Chelsea» rindās spēlēja jau no 2004. līdz 2012.gadam, trīs reizes triumfējot premjerlīgā un vienreiz UEFA Čempionu līgā.

Pēc Londonas komandas pamešanas Drogbā karjeru turpināja Ķīnā, kur gan pavadīja vien dažus mēnešus, 2013.gada janvārī papildinot Turcijas kluba Stambulas «Galatasaray» rindas un noslēdzot līgumu uz pusotru gadu.

Kopumā Drogbā «Chelsea» rindās aizvadīja 341 spēli un guva 157 vārtus.

Pirms pievienošanās «Chelsea» vienībai 2004.gadā Drogbā pārstāvēja Francijas komandas «Le Mans», «Guingamp» un Marseļas «Olympique».

Drogbā ir arī viens no Kotdivuāras valstsvienības līderiem - 104 spēlēs viņš guvis 65 vārtus, kas ir visu laiku labākais rezultāts izlasē.

Aizvadītajā sezonā Mourinju atgriezās pie «Chelsea» stūres, palīdzot vienībai izcīnīt trešo vietu Anglijas premjerlīgā un sasniegt pusfinālu Čempionu līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu