«Arsenal» paraksta līgumu ar Kolumbijas izlases pamatvārtsargu Ospinu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola klubs Londonas «Arsenal» parakstījis līgumu ar Kolumbijas izlases pamatvārtsargu Davidu Ospinu.

Vienošanās ar 25 gadus veco vārtsargu panākta uz vairākiem gadiem

Kopš 2008.gada Ospina pārstāvēja Francijas klubu «Nice», un tiek lēsts, ka «Arsenal» šai vienībai par vārtsarga pāreju samaksājusi aptuveni četrus miljonus eiro.

«Ospina ir lielisks vārtsargs, ar labu pieredzi un labu sniegumu, pārstāvot «Nice» un Kolumbijas izlasi,» atzinis «Arsenal» galvenais treneris Arsēns Vengers. «Viņš mūsu sastāvu padarīs spēcīgāku.»

Ospina savu futbolista karjeru uzsāka vietējā Kolumbijas klubā Medelinas «Atletico Nacional», bet 2008.gadā viņš par diviem miljoniem eiro pārcēlās uz Eiropu, lai pārstāvētu «Nice» krāsas, kļūstot par komandas pamatvārtsargu.

Ospina šovasar notikušajā Pasaules kausa izcīņā bija viens no Kolumbijas valstsvienības līderiem, palīdzot komandai pirmo reizi tās vēsturē sasniegt turnīra ceturtdaļfinālu.

Kopumā viņš Kolumbijas izlases sastāvā aizvadījis 48 spēles.

«Arsenal» aizvadīto premjerlīgas sezonu noslēdza ceturtajā vietā, UEFA Čempionu līgas sacensībām kvalificējoties 17.reizi pēc kārtas. Tāpat Londonas klubs izcīnīja savu pirmo trofeju deviņu gadu laikā, kad triumfēja Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa sacensībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu