Video: Švainšteigers atvainojas par «Borrusia» veltītajiem lamu vārdiem

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas izlases un Minhenes «Bayern» futbolists Bastians Švainšteigers publiski atvainojies par saviem izteicieniem par konkurentu komandu Dortmundes «Borrusia».

Videoierakstā, kas nonāca internetā, redzams, ka Švainšteigers kādā privātā ballītē Dortmundes futbolistus nosauc par vieglas uzvedības sieviešu dēliem. «Bayern» futbolists vairākkārt citēja rindiņu no Minhenes «Bayern» līdzjutēju dziesmas, kurā tiek izsmieti «Borussia» futbolisti.

Švainšteigera rīcība Vācijā izraisīja pamatīgas diskusijas un tika kritizēta, tāpēc pirmdien viņš savā sociālā tīkla «Facebook» mājas lapā atvainojās visiem Dortmundes kluba līdzjutējiem, oficiālajām personām un spēlētājiem. «Tā ir visiem labi zināma līdzjutēju dziesma, taču es nevēlējos nevienu aizvainot,» sacīja Švainšteigers, kurš 13. jūlijā Vācijas izlases sastāvā izcīnīja Pasaules kausu.

Minhenes «Bayern» un Dortmundes «Borussia» pēdējos gados bijušas sīvākās konkurentes cīņā par Vācijas Bundeslīgas čempionu titulu. Abas komandas pirms gada tikās arī Čempionu līgas finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu