«AS Roma» pussargs Keita: Pepe mani nosauca par mērkaķi (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Itālijas A sērijas futbola kluba «AS Roma» Mali pussargs Seidū Keita otrdien pirms pārbaudes spēles nav spiedis roku skandalozajam Spānijas komandas Madrides «Real» portugāļu aizsargam Pepem, jo viņš savulaik vērsies pret malieti ar rasistiskiem izteicieniem, atzinis pats Keita.

Otrdien ASV tika aizvadīta pirmssezonas pārbaudes spēle starp «AS Roma» un «Real» komandām. Pašā duelī uzvaru ar 1:0 izcīnīja itāļu klubs, tomēr pirms cīņas laukumā izvērsās nekārtības abu komandu spēlētāju starpā, kam par iemeslu kalpoja Keitas nevēlēšanās paspiest roku sāncensim Pepem. Turklāt Mali futbolists nekautrējās sāncenša virzienā raidīt arī ūdens pudeli.

Pēcāk gan futbolisti nomierinājās un aizvadīja visai mierīgu spēli, tomēr Keita ar portugāli tā arī nesasveicinājās.

Pēc mača Keita savā sociālā tīkla «Twitter» kontā paskaidroja, ka roku pretiniekam nevēlējās paspiest tāpēc, ka savulaik, vēl spēlējot spāņu giganta «Barcelona» rindās, Pepe vienā no cīņām viņu esot nosaucis par mērkaķi.

«2011.gadā, kad tika aizvadīta viena no «Real» un «Barcelona» savstarpējām spēlēm, Pepe mani nosauca par mērkaķi. Vakar viņš man mēģināja uzspļaut, bet es atbildēju ar pudeles mešanu. Atvainojos par savu rīcību,» atzina Keita.

Zīmīgi, ka mača izskaņā pati spēle uz brīdi tika apturēta, jo laukumā izskrēja aptuveni 20 līdzjutēji, kuri plivināja Palestīnas karogus, protestējot pret Izraēlas armijas veiktajām operācijām Gazas teritorijā.

Keita uz Itālijas vienību pārcēlās vasaras sākumā. Savulaik pussargs četrus gadus pārstāvēja «Barcelona» klubu, izcīnot divus UEFA Čempionu līgas titulus.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu