Argentīnas izlases aizsargs Roho pievienosies Mančestras «United»

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Argentīnas futbola izlases aizsargs Markoss Roho tuvākajā laikā pievienosies pazīstamajai Anglijas premjerlīgas vienībai Mančestras «United», atzinis pats spēlētājs.

Tiek lēsts, ka darījuma summa varētu būt 16 miljonu mārciņu (20 miljonu eiro) apmērā.

«Tas ir sapnis spēlēt Mančestras «United» komandā. Esmu priecīgs, ka man būs iespēja strādāt kopā ar tik izcilu treneri kā Luisu van Gālu. Vienmēr esmu sekojis līdzi Anglijas futbolam, domāju, ka pielāgošos angļu spēles stilam visai ātri un bez problēmām,» intervijā Argentīnas radiostacijai «Continental» skaidroja spēlētājs.

Līdz šim 24 gadus vecais kreisās malas aizsargs pārstāvēja portugāļu komandu Lisabonas «Sporting», kurai pievienojās 2012.gadā.

Kluba rindās Roho aizvadīja 61 spēli, tiekot pie sešiem vārtu guvumiem.

Tāpat karjeras laikā futbolists pārstāvējis Krievijas premjerlīgas vienību Maskavas «Spartak» un pašmāju komandu «Estudiantes».

Tikmēr Argentīnas valstsvienības rindās aizsargs aizvadījis 28 cīņas, gūstot vienus vārtus.

Roho pārstāvēja izlasi nupat aizvadītajā Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kurā Argentīna finālā ar 0:1 piekāpās Vācijai. Aizsargs piedalījās sešās no iespējamām septiņām spēlēm, izlaižot vien ceturtdaļfinālu pret Beļģiju.

«United» premjerlīgas jauno sezonu sestdien sāka ar negaidītu zaudējumu, savā laukumā ar 1:2 piekāpjoties Svonsī «City».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu