Vaņins operācijas dēļ nespēlēs līdz Ziemassvētkiem (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Keystone/Jean-christophe Bott

Latvijas nacionālās komandas vārtsargs Andris Vaņins savainojuma dēļ nevarēs spēlēt līdz šā gada beigām. Viņam nepieciešama kājas operācija, vēsta Šveices mediji.

Kājas savainojums 34 gadus vecajam Latvijas vārtsargam radījis diskomfortu jau ilgāku laiku. Pēc pagājušās nedēļas nogalē notikušās spēles Šveices čempionātā kļuva zināms, ka Vaņinam būs nepieciešama labās kājas ceļgala operācija.

Pēdējo spēli «Sion» komandas rindās viņš aizvadījis ar nelielu traumu.

«Sion» kluba prezidents Kristiāns Konstantīns paziņojis, ka Vaņins ierindā varētu atgriezties ap Ziemassvētkiem, bet jauns aizstājējs Latvijas izlases vārtsargam netiks meklēts, dodot iespēju sevi apliecināt līdzšinējam otrajam vārtsargam.

Vaņins teicami iesāka jauno sezonu Šveices čempionātā, četros mačos savos vārtos ielaižot vien vienu bumbu.

Skaidrs, ka Vaņins nevarēs piedalīties četrās 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēs, kurās Latvijas nacionālajai komandai, jātiekas ar Kazahstānu, Islandi, Turciju un Nīderlandi. Šie mači paredzēti septembrī, oktobrī un novembrī.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu