«Atletico» pārspēj «Real» un tiek pie Spānijas Superkausa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Madrides «Atletico» futbolisti, piektdien pārspējot slaveno šīs pilsētas klubu «Real», nodrošināja sev Spānijas Superkausu.

«Atletico» savā laukumā bija pārāki ar rezultātu 1:0 (1:0).

Vienīgos vārtus šajā duelī jau otrajā minūtē guva viens no Horvātijas izlases līderiem Mario Mandžukičs, kurš «Atletico» komandai pievienojās vien jūlijā, pārnākot no Vācijas čempioniem Minhenes «Bayern».

Šo maču «Real» komanda noslēdza mazākumā, jo kompensācijas laikā otro dzelteno kartīti nopelnīja horvātu pussargs Luka Modričs, kurš pirms pāris dienām pagarināja līgumu ar klubu līdz 2018.gadam.

Līdz ar to «Atletico» divu spēļu summā triumfēja ar rezultātu 2:1.

Šajā mačā, nākot uz maiņu otrā puslaika sākumā, piedalījās arī pirmajā abu vienību spēlē savainotais portugāļu pussargs Krištianu Ronaldu, taču glābt «Real» komandu no zaudējuma viņš nespēja. Tikmēr no karaliskā kluba sastāva izslēgts argentīniešu pussargs Anhels di Marija, kurš nesen izteica vēlmi pamest vienību.

Aizvadītajā nedēļā «Real» izcīnīja UEFA Superkausu, bet Spānijas Superkausa izcīņā pērn triumfēja «Barcelona».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu