Čempionvienība «City» pārspēj «Liverpool» futbolistus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pagājušās sezonas divu spēcīgāko Anglijas premjerlīgas klubu duelī Mančestras «City» vienība ar rezultātu 3:1 pirmdien savu līdzjutēju priekšā pārspēja «Liverpool» futbolistus.

Pagājušās sezonas čempionvienības labā divus vārtus guva uzbrucējs Stevans Jovetičs no Melnkalnes, bet vienu reizi precīzi sita argentīnietis Serhio Agvero.

Tikmēr «Liverpool» vienīgie vārti tika ieskaitīti pēc «City» futbolista Pavlo Savaleta bumbas raidījuma savos vārtos. Tobrīd (83. minūte) rezultāts kļuva 3:1 Mančestras vienības labā, kā spēle arī noslēdzās.

Neilgi pirms šīs cīņas «Liverpool» paziņoja par Itālijas uzbrucēja Mario Balotelli pievienošanos komandai.

«Mums ir ļoti grūts sezonas sākums, jo visa komanda vēl nav gatava par 100%, tāpēc ir ļoti svarīgi izcīnīt sešus punktus divās spēlēs,» Anglijas premjerlīgas mājas lapā citēts «City» galvenais treneris Manuels Pelegrīni.

Visas komandas ir aizvadījušas pa divām spēlēm. Bez zaudējumiem pagaidām cīnās «City», Londonas «Chelsea», Svonsī «City» un Totenhemas «Hotspur».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu