Mančestras «United» di Marijas debijā nespēj uzvarēt «Burnley»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Titulētais Anglijas futbola klubs Mančestras «United» sestdien premjerlīgas mačā nespēja uzvarēt turnīra jaunpienācēju «Burnley», lai gan kluba sastāvā debitēja Argentīnas izlases pussargs Anhels di Marija.

Abas komandas «Burnley» laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0).

Mančestras kluba pamatsastāvā šajā mačā devās di Marija, tādejādi piedzīvojot debiju šīs vienības rindās. Kā zināms, argentīnietis pirms dažām dienām pievienojās titulētajai komandai par Lielbritānijas transfēru rekordu - 75 miljoni eiro. Tiesa, viņš nespēja palīdzēt Mančestras «United» izcīnīt pirmo uzvaru šīs sezonas premjerlīgas mačos.

Mača izskaņā laukumu savainojuma dēļ bija spiests atstāt Mančestras komandas spāņu pussargs Huans Mata.

Iepriekšējo sezonu «Burnley» pavadīja Anglijas pēc spēka otrās līgas - «Championship» - turnīrā, pēcāk izpelnoties paaugstinājumu.

Šīs sezonas trīs premjerlīgas mačos slavenais Mančestras klubs ticis tikai pie diviem punktiem, ieņemot vien 13.vietu čempionāta kopvērtējumā.

Sestdien laukumā dosies arī Anglijas čempioni Mančestras «City», kas savā laukumā spēkosies pret Stokas «City», bet Londonas «Chelsea» izbraukumā tiksies ar Liverpūles «Everton».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu