Rudņevs neglābj HSV no zaudējuma pret bundeslīgas jaunpienācēju (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs sestdien nespēja glābt Hamburgas SV (HSV) komandu no zaudējuma Vācijas bundeslīgas jaunpienācējai «Paderborn».

HSV savā laukumā cieta zaudējumu ar 0:3 (0:1).

Rudņevs laukumā devās uz maiņu jau cīņas 37.minūtē, nomainot komandas kapteini holandieti Rafaelu van der Vārtu.

Latvijas uzbrucējs vairākkārt izcēlās ar aktīvu darbību, taču vārtus gūt viņš nespēja.

HSV nonāca iedzinējos dueļa 29.minūtē, kad rezultātu atklāja Eliass Kačunga, savukārt otrajā puslaikā «Paderborn pamanījās gūt vēl divus vārtus, izcīnot pārliecinošu uzvaru.

Tikmēr pie pirmā panākuma šosezon tika Dortmundes «Borussia» komanda, kas piektdien izbraukumā ar 3:2 (2:0) pieveica «Augsburg» komandu.

Šajā duelī bažas par uzvarētāju noskaidrošanu radās vien pašā mača izskaņā, kad viesi pēc «Augsburg» futbolistu Raula Vovadiljas un Tima Matavža precīzajiem raidījumiem pamanījās gandrīz izsēt trīs vārtu pārsvaru.

Savukārt pie uzvaras tikusi vēl viena bundeslīgas jaunpienācēja «Koln», kas ar 2:0 (2:0) izbraukumā apspēlēja «VfB Stuttgart, bet Brēmenes «Werder» cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1) ar «Hoffenheim».

Bundeslīgas kopvērtējumā HSV ar divās spēlēs iegūtu vienu punktu atrodas vien 15.vietā, kamēr līdere ar sešiem punktiem ir Leverkūzenes «Bayer», kas sestdien ar 4:2 (0:1) izbraukumā apspēlēja Berlīnes «Hertha» futbolistus.

Sestdien maču aizvadīs arī valsts čempione Minhenes «Bayern», kas izbraukumā spēkosies pret spēcīgo Gelzenkirhenes «Schalke 04».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu