Maksimenko izīrēts Nīderlandes otrās līgas vienībai Venlo VVV

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas futbola izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko uz sezonu ilgu īres laiku pievienojies Nīderlandes otrās spēcīgākās līgas vienībai Venlo VVV.

Šo sezonu Maksimenko atkal iesāka Anglijas otrās līgas - «Championship» - komandā Braitonas «Albion», tomēr nespēja nostiprināties tās sastāvā un visu iepriekšējo nedēļu pavadījis Nīderlandē.

«Viņš ir labs aizsargs un liels profesionālis, kurš smagi strādā un trenējas, vēloties kļūt labāks. Tomēr viņa iespējas mūsu klubā šosezon būtu ierobežotas,» izteicies «Albion» komandas galvenais treneris Sami Hīpie.

23 gadus vecais Maksimenko «Albion» komandai pievienojās 2013.gada janvārī, pārnākot no Latvijas komandas «Skonto», tomēr vienības sastāvā viņš laukumā devies vien trijos mačos.

Pirmās sezonas otrajā pusē viņš bija izīrēts Anglijas trešās līgas - «League One» - vienībai Jovilas «Town», palīdzot nopelnīt paaugstinājumu uz «Championship» turnīru, bet gandrīz visu iepriekšējo sezonu aizsargs aizvadīja Skotijas komandā «Kilmarnock».

Pēc šīs sezonas Maksimenko un «Albion» noslēgtais līgums beigsies.

Nīderlandes otrās līgas kopvērtējumā pašlaik VVV komanda ar deviņiem punktiem piecos mačos ieņem septīto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu