Krievijas futbola fani Romā sarīko nekārtības; divi nonākuši slimnīcā (9)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēc Krievijas čempionvienības futbolā Maskavas CSKA smagā zaudējuma UEFA Čempionu līgas pirmajā mačā trešdien slimnīcā Romā nokļuvuši vismaz divi līdzjutēji, bet vēl viens arestēts.

Aizvadītajā mačā Latvijas pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētā CSKA komanda izbraukumā ar 1:5 kapitulēja «AS Roma» vienībai, bet gan pirms mača, gan tā laikā izcēlās dažādas līdzjutēju sadursmes.

Kā vēsta itāļu laikraksts «Gazzetta dello Sport», viens krievu līdzjutējs sadurts vēderā, bet viņa dzīvībai briesmas nedraud. Tāpat vēl vienam līdzjutējam pa galvu trāpīts ar pudeli un arī viņš nokļuvis slimnīcā.

Kā bija redzams televīzijas pārraidē, mača beigās pie rezultāta 5:0 abu komandu līdzjutēji viens otram tribīnēs meta dažādus priekšmetus, liekot iejaukties policijai. Turklāt vēlāk CSKA līdzjutēji uzbruka kārtības sargātājiem, kas maču lika uz brīdi pārtraukt.

Tiek ziņots, ka pēc video novērošanas kamerām policija identificējusi vienu nekārtību cēlāju CSKA tribīnēs un vēlāk viņu arestējusi.

«Šī ir futbola spēle un tā nedrīkst pārvērsties kaujā,» pēc mača teica «AS Roma» galvenais treneris Rūdijs Garsija.

Kā zināms, Cauņa mačā nepiedalījās, jo turpina atlabt pēc traumas.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu