Madrides «Real» futbola klubs gatavs pārsaukt savu stadionu (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santiago Bernabeu

Spānijas futbola granda Madrides «Real» vadība pašlaik veic sarunas ar vairākām kompānijām, kas apmaiņā pret sponsorēšanu varētu likt savu vārdu kluba stadiona «Santiago Bernabeu» nosaukumā.

Kā izteicies Madrides kluba prezidents Florentino Peress, pārrunas šobrīd norit ar desmit kompānijām. Pašreizējie UEFA Čempionu līgas trofejas glabātāji lūkojas pēc sponsora stadiona pārbūvei, bet apmaiņā pret naudu attiecīgais uzņēmums varēs pievienot savu nosaukumu «Santiago Bernabeu» vārdam.

Tiek lēsts, ka stadiona pārbūve varētu izmaksāt aptuveni 400 miljonus eiro.

Spānijas laikraksts «Marca» informē, ka Madrides kluba vadība ir tuvu 20 gadu līguma noslēgšanai ar Abū Dabī enerģētikas kompāniju «International Petroleum Investment Co.» (IPIC), bet kontrakta vērtība tiek lēsta 450-500 miljonu eiro apmērā.

Madrides klubs «Santiago Bernabeu» stadionā spēlē jau kopš arēnas atklāšanas brīža 1947.gadā, bet tā ietilpība ir vairāk nekā 85 000 cilvēku.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu