Maskavas «Dinamo» apsteidz Cauņas pārstāvēto CSKA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pēc kārtējās uzvaras Krievijas futbola premjerlīgas mačā Maskavas «Dinamo» komanda izvirzījusies otrajā vietā turnīra kopvērtējuma tabulā.

Pirmdien aizvadītajā mačā Maskavas «Dinamo» ar 3:1 (1:1) izbraukumā pieveica Maskavas «Torpedo».

Mača rezultāts tika atklāts desmitajā minūtē, kad vārtus guva «Dinamo» Krievijas izlases uzbrucējs Aleksejs Ionovs, bet nākamajā minūtē Aleksandrs Kazalapovs rezultātu izlīdzināja.

Tiesa, astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām Ionovs guva savus otros vārtus mačā, bet trešo bumbu mājinieku vārtos 89.minūtē raidīja ungāru pussargs Balāžs Džudžāks.

Šī bija «Dinamo» sestā uzvara astoņās jaunās sezonas spēlēs.

Uzvaru premjerlīgas mačā svētdien izcīnīja Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētā valsts čempionvienība Maskavas CSKA.

CSKA savā laukumā Maskavas komandu duelī ar rezultātu 1:0 (1:0) pieveica «Lokomotiv» futbolistus.

Aizvadītajā cīņā vienīgos vārtus 33.minūtē guva nigēriešu uzbrucējs Ahmeds Musa.

Latvijas futbolists šim mačam nebija pieteikts, jo joprojām turpina atkopties no savainojuma. Pirmdien apritēs gada jubileja kopš Cauņa nav piedalījies oficiālās spēlēs.

Iepriekšējā sezonā Cauņa laukumā izgāja vien četrās premjerlīgas čempionāta spēlēs, kā arī UEFA Čempionu līgas pamatturnīra pirmajā mačā. Kārtējā kājas savainojumā Cauņa iedzīvojās jūlija vidū, bet vēlāk arī guva jaunu muskuļu traumu.

Līdz šim pēdējo reizi oficiālā mačā Cauņa piedalījās pagājušā gada 22.septembrī.

Pateicoties uzvarai, Maskavas «Dinamo» ar 18 punktiem astoņās spēlēs izvirzījusies kopvērtējuma otrajā vietā, bet CSKA komanda ar tikpat punktiem ir trešā. Tikpat punktu ir arī pozīciju zemāk esošajai Krasnodaras «Kubaņ» vienībai, kas sestdien ar 2:1 (2:1) pieveica Kazaņas «Rubin» futbolistus.

Turnīra līdere ar astoņās spēlēs maksimāli izcīnītajiem 24 punktiem ir Sanktpēterburgas «Zeņit», kas šajā kārtā ar 5:0 (2:0) izbraukumā sagrāva «Rostov» futbolistus, divreiz izceļoties venecuēliešu uzbrucējam Hosē Rondonam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu