Maskavas CSKA draud nopietnas sankcijas no UEFA (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aleksandra Cauņas pārstāvētais Krievijas futbola klubs Maskavas CSKA varētu tikt sodīts par vienības līdzjutēju izmantotu neonacistisku plakātu, atsaucoties uz «Football Against Racism in Europe», vēsta aģentūra «Itar-Tass».

Krievijas čempionvienības līdzjutēji plakātu ar neonacistiskām zīmēm, uzrakstiem izmantoja UEFA Čempionu līgas grupu turnīra pirmās kārtas spēlē, kurā CSKA izbraukumā tikās ar Itālijas komandu «AS Roma».

Organizācija «Football Against Racism in Europe», kas cīnās pret rasismu un ksenofobiju Eiropas futbolā, par incidentu esot iesniegusi dokumentus UEFA.

Mačā, kas risinājās 17. septembrī Romā, ar rezultātu 5:1 pārliecinoši uzvarēja mājinieki. Pirms spēles, spēles laikā un pēc mača CSKA fani izraisīja sadursmes ar «AS Roma» atbalstītājiem. Abu pušu starpā izcēlās nekārtības, kautiņi.

Spēle uz brīdi pat tika pārtraukta. Turklāt CSKA fani mača laikā uzbruka «AS Roma» stadiona apsardzes dienesta darbiniekiem.

Pēc spēles UEFA brīdināja CSKA vadību, ka klubu par vienības fanu izraisītajām nekārtībām gaida nopietnas sankcijas.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu