Cauņa atgriežas pieteikumā; CSKA izcīna graujošu uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas izlases pussargs AleksandrsCauņa sestdien atgriezās Maskavas CSKA spēles pieteikumā, bet viņa pārstāvētā valsts čempionvienība Krievijas premjerlīgas mačā izcīnīja graujošu uzvaru.

CSKA savā laukumā ar 6:0 (2:0) sagrāva Krasnodaras «Kubaņ» futbolistus.

Maskavas komandas labā pa diviem vārtiem guva nigēriešu uzbrucējs Ahmeds Musa un Seidū Dumbija no Kotdivuāras, kurš laukumā devās uz maiņu.

Cauņa pēc ilgāka pārtraukuma atgriezās CSKA pieteikumā, taču laukumā nedevās. Septembrī apritēja tieši gads, kopš pussargs nav piedalījies oficiālās spēlēs.

Iepriekšējā sezonā Cauņa laukumā izgāja vien četrās premjerlīgas čempionāta spēlēs, kā arī UEFA Čempionu līgas pamatturnīra pirmajā mačā. Kārtējā kājas savainojumā Cauņa iedzīvojās jūlija vidū, bet vēlāk arī guva jaunu muskuļu traumu.

Līdz šim pēdējo reizi oficiālā mačā Cauņa piedalījās pagājušā gada 22.septembrī.

Krievijas čempionāta galvgalī joprojām atrodas Sanktpēterburgas «Zeņit», kas deviņu maču laikā iekrājusi 25 punktus, bet CSKA ar desmit spēlēs izcīnītiem 24 punktiem ir otrie. Tikmēr pa 19 punktiem ir Maskavas «Dinamo» un «Kubaņ».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu