«Barcelona» un Madrides «Real» pārliecinoši panākumi Spānijas čempionātā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pie pārliecinošām uzvarām Spānijas futbola čempionāta spēlēs sestdien tika «Barcelona» un Madrides «Real» komandas, kura nākamās nedēļas beigās gaida savstarpējs duelis jeb «El Clasico».

«Barcelona» savā laukumā ar 3:0 (0:0) pārspēja «Eibar» komandu, visus vārtus gūstot laikā no cīņas 60. līdz 74.minūtei. Pa reizei bumbu pretinieku vārtos nogādāja Šavi Ernandess, brazīlietis Neimars un argentīnietis Lionels Mesi.

Šīs sezonas astoņās čempionāta spēlēs «Barcelona» komanda joprojām spējusi savus vārtus nosargāt neskartus. Čīliešu vārtsargs Klaudio Bravo «sausā» nostāvējis 720 minūtes, kas ir čempionāta sezonas sākuma rekords.

Savukārt Mesi tagad tikai par vienu vārtu guvumu atpaliek no Spānijas čempionāta visu laiku rezultatīvākā futbolista Telmo Zarras savulaik iespētā - 251 precīza sitiena čempionāta spēlēs.

Citviet «Real» futbolisti izbraukumā ar 5:0 (2:0) sagrāva «Levante» komandu, kārtējo reizi rezultatīvam esot portugālim Krištianu Ronaldu, kurš šoreiz guva divus vārtus. Kluba rindās viņš visos turnīros vārtus guvis jau deviņās spēlēs pēc kārtas, bet čempionātā ar 15 precīziem raidījumiem ir tā rezultatīvākais futbolists.

Vēl pa vieniem vārtiem sestdienas mačā guva meksikānis Havjers Ernandess jeb Čičarito, kolumbietis Hamess Rodrigess un Isko.

Pašlaik kopvērtējumā «Barcelona» ir līdere ar 22 punktiem astoņās spēlēs, bet «Real» seko ar 18 punktiem. Trešo vietu ar 17 punktiem septiņos mačos ieņem «Valencia», kas par punktu apsteidz «Sevilla» komandu, bet valsts čempioni Madrides «Atletico» ar 14 punktiem atrodas piektajā pozīcijā.

«Valencia», «Sevilla» un «Atletico» komandas savas astotās kārtas spēles aizvadīs svētdien.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu