Brazīlijas futbolistiem aizliedz nēsāt cepures, auskarus un čības

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Brazīlijas valstsvienības futbolistiem aizliegts nēsāt cepures, auskarus un «flip-flop» čības, kamēr izlasi vada galvenais treneris Dunga.

Futbolisti konkrētos brīžos nevar lietot arī mobilos telefonus un planšetdatorus, kā arī izlases spēlētājiem jāatturās no diskusijām, kas saistītas ar reliģiju vai politiku.

Brazīlijas Futbola konfederācija norādījusi, ka šādi noteikumu pastāvējuši arī iepriekš, taču tie pārskatīti no jauna kopš izlases galvenā trenera amatā stājās Dunga.

«Katrā uzņēmumā ir noteikumi un arī mūsu ģimenē ir prasības, kas vajadzīgas, lai saglabātu labu harmoniju,» preses konferencē žurnālistiem sacīja Dunga.

Jau ziņots, ka Dunga jūlijā stājās Brazīlijas izlases galvenā trenera amatā, aizstājot Luisu Felipi Skolari, kurš atkāpās no amata pēc neveiksmīgās dalības Pasaules kausā. 50 gadus vecais Dunga iepriekš vadīja Brazīlijas izlasi laika posmā no 2006. līdz 2010. gadam.

2014.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Brazīlijā aizvadītajā vasarā mājinieku valstsvienība pusfinālā ar 1:7 zaudēja nākamajai čempionei Vācijai, bet mačā par trešo vietu brazīlieši ar 0:3 piekāpās Nīderlandes izlasei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu