Bijušais Anglijas izlases kapteinis Ferdinands pēc sezonas plāno beigt sportista karjeru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais Anglijas futbola izlases kapteinis un pašreizējais Anglijas premjerlīgas čempionāta komandas Londonas «Queens Park Rangers» (QPR) spēlētājs Rio Ferdinands pēc šīs sezonas plāno noslēgt spēlētāja gaitas.

Bijušais Mančestras «United» spēlētājs intervijā britu televīzijai atklāja, ka sezona ar QPR varētu būt viņa pēdējā karjerā.

«Domāju, ka beigšu spēlēt pēc šīs sezonas,» teica Ferdinands. «Es nebaidos no aiziešanas. Lūkojos nākotnē un redzu, ka turpmāk varētu notikt labas lietas. Viss, ko šo gadu garumā esmu darījis, man vienmēr ir paticis. Pēc karjeras palikšu futbolā.»

Ferdinands profesionālo karjeru uzsāka Vesthemas «United», savukārt 2000.gadā pārcēlās uz Līdsas «United». Savukārt Mančestras «United» komandai brits pievienojās 2002.gadā, pārejai izmaksājot 36 miljonus eiro, kas viņu tobrīd padarīja par pasaules dārgāko aizsargu.

Tāpat Ferdinands līdz 2011.gadam Anglijas izlasē paguva aizvadīt 81 spēli, kuru laikā guva trīs vārtus. Kopā ar Mančestras «United» komandu viņš sešas reizes kļuvis par Anglijas čempionu un reizi triumfējis UEFA Čempionu līgā.

Pēc iepriekšējās sezonas Ferdinands nevienojās par jaunu līgumu ar Mančestras «United» komandu, pievienojoties QPR rindām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu