Futbola tiesnesis sodīts par Eda Šīrena koncerta apmeklējumu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no vadošajiem Anglijas futbola tiesnešiem Marks Klatenburgs nav saņēmis norīkojumu vadīt premjerlīgas spēli šajā nedēļas nogalē, jo pēc iepriekšējās spēles ir pārkāpis tiesnešu uzvedības kārtību, trešdien ziņo BBC.

Pēc spēles, kurā «West Bromwich Albion» nospēlēja 2:2 ar «Crystal Palace», Klatenburgs pa telefonu sarunājies ar «Crystal Palace» treneri Nīlu Varnoku. Šādas telefonsarunas ir aizliegtas. Vēlāk 39 gadus vecais tiesnesis atstāja stadionu vienatnē un devās uz Ņūkāslu, lai noskatītos popzvaigznes Eda Šīrena koncertu.

Saskaņā ar noteikumiem, visiem tiesnešiem gan jāierodas, gan jāatstāj spēles arēna kopā gan vienotības, gan drošības dēļ.

Premjerlīgas noteikumi paredz arī to, ka tiesnešu sarunās ar komandu treneriem jāpiedalās visiem tiesnešu brigādes pārstāvjiem, kā arī nedrīkst veikt vai pieņemt komandu treneru zvanus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu