Brazīlijas futbola līdzjutējiem būs sava kapsēta (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Brazīlijas futbola kluba «Corinthians» līdzjutējiem būs sava kapsēta, kurā atdusēsies tikai šī kluba atbalstītāji, paziņojusi komandas vadība.

Kapsēta, kura sauksies «»Corinthians» uz mūžiem», tiks atvērta 2015. gadā un tajā būs vietas 70 000 futbola līdzjutējiem, kuri būs beiguši savas pasaulīgās gaitas.

Plānots, ka kapsētā mūžīgo mieru radīs arī kluba leģendāras personas. Kapsētā būs ne tikai atvadu zāle, bet arī restorāns, iekopts parks un neliels ezers.

Vieta kapsētā maksās no 1870 līdz 3240 ASV dolāriem, atkarībā kurā kapu vietā aizgājušais tiks apglabāts, un vai kaimiņos negulēs kāds no «Corinthians» slavenībām.

«Corinthians» ir viens no slavenākajiem Brazīlijas futbola klubiem, kurš piecas reizes savā 104 gadus ilgajā vēsturē ir uzvarējis nacionālajā čempionātā, kā arī reizi izcīnījis Libertadores kausu un reizi triumfējis FIFA Pasaules kausa izcīņā klubiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu