Rudņevs un Cauņa paliek rezervē Vācijas un Krievijas čempionāta mačos

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijas izlases futbolisti Artjoms Rudņevs un Aleksandrs Cauņa svētdien bija pieteikti mačam savos klubos, taču abi spēlētāji palika rezervē, turklāt attiecīgi pārstāvētās komandas «Hamburger SV» un Maskavas CSKA piedzīvoja zaudējumu nacionālajos čempionātos.

Vācijas bundeslīgas 11.kārtas mačā «Hamburger SV» svētdien izbraukumā ar 0:2 piekāpās «Wolfsburg», piedzīvojot turnīrā sesto zaudējumu. Abu vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli izcēlās beļģu futbolists Kevins De Bruine.

Rudņevs šajā mačā bija iekļauts Hamburgas kluba sastāva pieteikumā, taču uzbrucējs palika rezervē.

«Hamburger SV» ar deviņiem punktiem turnīra tabulā šobrīd ieņem 16.vietu starp 18 komandām.

Rudņevs šosezon bundeslīgā laukumā devies sešās spēlēs, visās iesaistoties no rezervistu soliņa, savukārt vārtus uzbrucējs nav guvis.

Krievijas premjerlīgā svētdien Maskavas klubu duelī CSKA viesos ar 0:1 zaudēja «Dinamo». Vienīgos vārtus guva Aleksandrs Kokorins.

Cauņa bija pieteikts mačam, taču laukumā pussargs nedevās.

CSKA ar 25 punktiem 13 mačos ieņem otro vietu premjerlīgas kopvērtējumā.

Cauņa šosezon premjerlīgā sešos mačos iekļuvis spēles pieteikumā, taču laukumā futbolists nav devies.

Cauņa pēc vairāk nekā gada pārtraukuma, ko viņš veltīja savainojumu ārstēšanai, izgāja laukumā oficiālā mačā 21.oktobrī UEFA Čempionu līgas spēlē pret «Manchester City».

Rudņevs un Cauņa iekļauti Latvijas valstsvienības kandidātu sarakstā 16.novembra mačm Amsterdamā pret Nīderlandes izlasi 2016.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu