Mesi kļuvis par «Barcelona» vadības ķīlnieku

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

«Barcelona» varētu pārdot savu uzbrucēju Lionelu Mesi pēc 2016. gadā paredzētajām kluba prezidenta vēlēšanām, informē «cope.es»

Pašreizējā vadība vēlas saglabāt argentīnieti kā garantu uzvarai vēlēšanās, bet pēc tam to izdevīgi pārdot. Par iespējamu «Barcelona» pamešanu mājienus šonedēļ devis pats futbolists. «Lai gan vienmēr esmu sacījis, ka šeit [«Barcelona» klubā] vēlētos palikt vienmēr, dažreiz nenotiek tā, kā vēlies,» bija izteicies Mesi, kuram pietrūkst vienu vārtu, lai panāktu Telmo Sarru, kuram pieder visvairāk gūto vārtu Spānijas čempionāta spēlēs - 250.

«Barcelona» klubā Mesi sāka spēlēt 13 gadu vecumā bērnu komandā.

Šobrīd trīskārtējais izdevuma «France Football» Zelta bumbas ieguvējs un četras reizes par Pasaules labāko futbolistu atzītais Mesi nav apmierināts ar gaisotni «Barcelona» iekšienē. Viņš uzskata, ka klubs lielākas cerības liek uz brazīlieti Neimaru, nevis viņu. Mesi arī salīdzinājis sevi ar galveno konkurentu - Madrides «Real» zvaigzni Krištianu Ronaldu, kuru Spānijas galvaspilsētas klubs cenšas noturēt par katru cenu.

Mesi līgums ar «Barcelona» ir spēkā līdz 2019. gadam. 26 gadus vecā spēlētāja alga, neskaitot prēmijas, ir apmēram 20 miljoni eiro sezonā. Līguma summa ir 250 miljoni eiro par kādu «Barcelona» pārdotu futbolistu citam klubam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu