Spānijas tiesa atceļ aizliegumu Zidanam trenēt futbola klubu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas Sporta arbitrāžas tiesa piektdien atcēla oktobra beigās piespriesto aizliegumu Zinedinam Zidanam trenēt futbola klubu «Castilla».

Spānijas futbola federācija Francijas futbola leģendai neļāva trenēt Madrides «Real» dublieru komandu, jo uzskatīja, ka viņam nav atbilstoša kvalifikācija šī darba veikšanai Spānijā. Zidanam tika piespriests aizliegums komandu trenēt trīs mēnešus, taču viņš vērsās Sporta arbitrāžas tiesā, kas federācijas lēmumu atcēla.

Arbitrāžas tiesa atļāva strādāt arī Zidana palīgam Santjago Sančesam, kuram arī līdzīgu iemeslu dēļ pie piespriests aizliegums.

Zidans kļuva par Madrides kluba dublieru komandas treneri pēc tam, kad bija Madrides «Real» galvenā trenera Karlo Ančeloti asistents laikā, kad maijā komanda desmito reizi ieguva Eiropas čempionu kausu.

Futbolista karjeras laikā Zidans trīs reizes tika atzīts par gada labāko futbolistu pasaulē, kā arī ar Francijas izlasi 1998. gadā uzvarēja Pasaules kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu